BOKA GREVINNAN & BETJÄNTEN!  2023

Nu finns föreställningen Grevinnan & Betjänten som turné. Premiären blev en succé och nu erbjuds föreställningen för bokningar. 

En fantastisk skrattföreställning med grevinnan Miss. Sophie och hennes betjänt James. En teaterklassiker full av levande musik/konsert, allsång, sprudlande humor och så förstås den traditionsenliga middagsbjudningen med de fyra osynliga och förnäma gästerna. Välkommen att boka!


Här kan ni läsa vad publiken har sagt: 

"Örnen har ärats med ett celebert besök av Grevinnan Sophie och Betjänten James. De bjöd de boende på Örnen och deras närstående på en underbar föreställning. Sällan har vi fått skratta så mycket som under detta firande. När föreställningen var slut så bjöds det på adventsfika. Det fanns mycket att prata om, vill jag lova! Ett stort tack riktar vi till Sebastian och Johanna för en fantastisk underhållning."  - Äldreboendet Örnen Tingsryd

Längd: ca 45 minuter
Spelplats: minst 6x6 meters spelutrymme, passar bra i en samlingslokal/bygdegård/i ett aktivitetsrum eller liknande. 
Pris: 19 600kr (föreställningen är momsfri) + resor 50kr/milen. (Kost & logi för 2 personer kan tillkomma vid längre resor)

För bokning: Tel.073-905 63 01, e-mail: kulbatur@hotmail.com


2023 - 20-22 oktober
FAULTY TOWERS THE DINING EXPERIENCE
TILLBAKA PÅ KORRÖ!

Nu är det klart att Faulty Towers succén kommer tillbaka till Korrö. Den 20-22 oktober 2023 kommer Londons West End show "Faulty Towers the Dining Experience" till Korrö hantverksby. Basil, Sybil, och Manuel ger publiken en oförglömligt rolig och interaktiv show på Korrö Restaurang.

Föreställningsdatum är:
Fredag 20 Oktober kl.18.30
Lördag 21 Oktober kl.13.30
Lördag 21 Oktober kl. 18.30

Söndag 22 Oktober kl.12.00

Pris:
 1295kr + serviceavgift. (I priset ingår en 3 rätters middag med 2 timmar show).

Boendepaket: 2190kr + serviceavgift. (Del i dubbelrum, tillgång till spa och bad, frukost och biljett till showen). Pris 2290kr (Fre & Lör).

KÖP BILJETTER & BOKA BOENDEPAKET HÄR


2023 - Framåt

BRYGGMÄSTARE UEBELS DRAMATISERADE VANDRING PÅ KORRÖ

Bryggmästare Carl-Fredrik Uebels (Korrös forne ägare åren 1865-1881) röst hörs klinga myndigt och starkt mellan husknutarna i vackra Korrö Hantverksby.

En stämma som sannerligen skrämmer upp varje lat bonnadräng och sölig huspiga.

Spännande berättelser från förr varvas här med anekdoter om färgare, mjölnare, kvarnbönder, amerika-farare och annat löst folk. Det bjuds också på en och annan sång av den pompöse bryggaren.

Välkomna att möta bryggmästarn i sitt esse då han tar dig med på denna teatrala och historiska vandring runt Korrö.
En resa genom tiderna!

Längd:
 ca 1 timme.

Minigruppris, 1-15 personer: 3500kr
Gruppris 16-25 personer: 220kr/person
Grupper från 26 personer och uppåt: 190kr/person

Max antal per grupp: 55st. Det går att boka guidad tur året om.

GRUPPBOKNING: BOKA GUIDNING HÄR.

Vandring går att boka året om.
Betalning görs till guide på plats, med swish eller kontanter.

Välkomna att uppleva Korrös spännande historia!


2023 - Framåt
TEATERVANDRINGAR MED KONDUKTÖR GREEN

- "Tag plats! Nypåstigna!?" Konduktören blåser i visselpipan och resan tar sin början i den vackra hembygdsparken i Rävemåla.

Vi färdas till fots till ljudet av tåggnissel och ånglok. Stationerna avlöser varandra och konduktören berättar om och visar engagerat läkarmottagningar från 50 talet, godsmagasin, brandbilar, kyrkstallar, 3 klass vagnar och torparstugor.

Men se upp för den gamla damen Edla Israelsson, en för det mesta go och rar tant som inte alltid vet var hon lagt sina saker.


Längd: ca 1 timme.

Boka via telefon: 073 - 905 63 01

Kontakta mig om ni önskar en teatervandring i parken vid andra datum. Vandringen går att boka året om.

Välkommen att boka!


2023- Framåt
HUGO STINNES HISTORISKA VANDRING
PÅ ASA HERRGÅRD

År 1913 köper den tyske industrimagnaten Hugo Stinnes, en av världens då rikaste män, Asa Säteri som sommarbostad. Följ med Hugo Stinnes på en spännande skådespelad vandring som tar dig igenom Asas äventyrliga och kraftfulla historia. Hör om grevar och baroner, drängar och statare som alla satt sin prägel på det anrika godset. Ett rafflande historiskt mysterium på Asa Herrgård!

Längd: ca 1 timme.

Vandring går att boka året om. 

Välkomna!